pvc=stolarija-budva

Fenster Mont je jedna od najbrže rastućih kompanija u Budvi i šire, i više od 10 godina bavi se proizvodnjom, prodajom, kao i pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti PVC i ALU stolarije.PVC i ALU prozori, vrata, paneli, roletne, kao i sve ostalo iz našeg programa, dostupno je po pristupačnim cijenama i najvišem kvaitetu, bez kompromisa.

Dugogodišnje iskustvo, preciznost, profesionalni pristup i kvalitet materijala su naša najbolja preporuka.Do sada povjerenje nam je ukazao veliki broj klijenata, u čije objekte smo dugoročno utkani kroz proizvode koje plasiramo.

Opremljeni smo najsavremenijim rešenjima i mašinama, što omogućava izradu gotovo savršenog proizvoda. Bavimo se uvozom-izvozom, veleprodajom i maloprodajom.Inovativnim konceptom prodaje, kojim proizvode plasiramo i putem direktne prodaje, omogućili smo klijentima komfornu, sigurnu i kvalitetnu kupovinu.

Eksperti kompanije Fenster Mont pružaju klijentima besplatne usluge i stručne savijete, brzo i efikasno. Važimo za kompaniju koja proizvodi i prodaje vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.Dugogodišnje uspješno poslovanje i širenje, zasnovano je na preporukama zadovoljnih klijenata.Pozovite ili nas posjetite i uvjerite se u našu stručnost, profesionalnost i kvalitet.